Upp amaryllis

 Så här fint blommar amaryllisen som jag köpte på rea (29.00) efter jul. Det är en till stängel på gång så den kommer nog att glädja oss ett bra tag än. Ljuset är på gång, redan nästa vecka gissar jag att det är ljust när jag far på jobbet. Det märks även på eftermiddagen. Konstigt nog verkar alla tröttare än nånsin. Influensan har också fått fäste. En annan är ju vaccinerad så jag borde klara mig.  Det är en fin tid vi går till mötes. Vårvinter fylld av löften och hopp.... Vita  gnistrande landskap och den starka vårsolen. Så skönt att vända ansiktet mot precis som blommorna gör.

Nu är det plugg som gäller. Jag har hittat på allt möjligt annat för att slippa skriva tenta.
Nu måste det göras...Det finns inga ursäkter... Jobba på... Få den ur händerna....
Varför är det sånt motstånd??????
Latmask....? Nej jag tror inte det.. Jag vet faktiskt inte, men det klarnar väl så småningom.
Nästa vecka skall jag på en ny anställningaintervju....oppjobb....arbetsledning .... mycket ansvar.... nya kreativa idéer. Håll tummarna.

Rent hus

 Under denna helg hade jag bestämt mig för att slutföra min tenta. Jobba på och få den ur händerna helt enkelt. Jag har läst alla böckerna, haft lång tänktid och börjat så bra.
Försättsbladet är jätteklart...!
Fråga 1 Skriv en artikel...... Nja det ska bli kul så det väntar jag med. 
Fråga 2 Anderberg's huvudargument för "att vända kristendomen ryggen" Den är i stort sett klar...Onsdag och torsdag gjordes den i tidig morgonstund.
Fråga 3 Ramshaw-Gud bortom genus. Bör vi sträva efter ett könsneutralt språk när vi talar om Gud? + ytterligare några följdfrågor. Ingenting har blivit gjort, absolut ingenting i jobbet med tentan...men en del annat.
Här har nämligen Julen dansats ut och med det en massa jobb. Här finns inte minsta tomte kvar, granen är ihoppackad och har en säck över sig.  Allt är nedpackat och bortplockat. Golven är vaskade och nya mattor på plats. Badrummet är skurat och sängarna renbäddade. Hela huset luktar gott och jag känner mig så nöjd över mitt verk.  Nu blir det plugg tidiga morgnar igen, för jobbet skall skötas på dagen.  Klockan 05.00 går reveljen......