Jobb..jobb...jobb

 Jobbet 100% Projektjobb kvällstid 4 tim + förberedelser 10 %,  Halvtidsstudier 50%, retreatledarutb 20 % , Familj  ? % ,  Egen tid 0 %. Det är dags att göra nåt åt detta.
Jag har helt enkelt inte tid att jobba ser jag. Det är tur att jag är morgonpigg. Idag kl 0800 skall jag göra en intervju som ingår i studierna. Efter det skall jag på VC och kolla bltr ( egen tid) Efter det har jag möte med myndighet. Efter det lunch och sen möte på jobbet kl 14.00. Klockan 15.00 tänker jag gå hem och i helgen blir det gemensam städning av huset och slappa där emellan.

En ny dag

 Här har regnet öst ner hela natten. Familjen har gått i "väggen" Den ena längtar redan till kvällen då han får gå och sova. Den andra har inte kommit ur sängen än. Missis däremot har varit ute halva natten och vaktat hus och hem så nu förbereder han sig för en lång skön dag på mattes säng. Den här himlen är från i somras men den kan väl duga idag.  En ny port mot det otroliga. En ny dag där allting kan hända....om man inte har nåt emot det. (Tove Jansson)
Nu skall jag klä mig i rött för att visa mitt stöd för Burmas folk. Ha en otrolig dag då allt kan hända....