Dom skriker

 Nu skriker fröpåsarna efter mig. Köp mig.... köp mig skriker dom. För att inte tala om www.odla .se  Den sidan kommer upp alldeles av sig själv.
Jag har inte tid. Jag har annat att göra. Måste skriva, måste läsa, måste sammanfatta. Uppgifter från skola, uppgifter från annat håll som skall examineras.
Måsten måsten
Så jag la ner allt igår och for och sjöng med kören, idag har KomendorHan(labben) varit här och vi har varit ute!!!
Uppgifterna är kvar tyvärr men det kommer en dag imorgon

Jobb på gång

 Nu har jag plötsligt två jobb på gång.... ett personalledarjobb och ett projektledarjobb. Skall på första intervjun på måndag. Senare är jag bjuden på lunch av en VD.
Men det var ju nåt annat jag hade tänkt......
Men ett jobb är ett jobb och bägge är intressanta och kanske det dyker upp något annat sen. Nu vill jag ut i skarpt läge så att säga.
Onsdagrna är bokade med barnbarnet och sykurs. Hon är numera så avancerad att hon vill börja sy kläder så nu skall vi börja på en cerise!!! vårkjol med rynk i midjan. Kanske den blir klar till 8-års dagen. Vad månne bliva av detta barn?
För övrigt har frökatalogen kommit fram, det är dags att börja drömma och planera. Undrar om vindruvan har klarat vintern? Om så är fallet blir det kanske en till i år. Tomater gurkor och jordgubbar förstå och kryddor sallad och paprika. Purjon blev lyckad ifjol men något nytt skall jag väl hitta på i år.
Nu skall jag ta en promenad och lyssna på fåglarnas körsång

Ny kärra

 Jag har köpt ny kärra..... Dra-maten kallas den i folkmun. Ursnygg design och lätt att dra även 10 liter mjölk i oplogat före. Jag funderar på att kalla den Dragånen eller Dra-banten men  jag fastnar nog för Dras-ute-n. Det går ju nämligen att dra annat än mat i den, tunga böcker tex. Senaste dagarna har ett flertal okända damer kommit fram och frågat var jag köpt underverket ( avunden har lyst igenom ) Den är dessutom ihopfällbar, har lten blixtlåsficka för börsen och alluminiumstativ. Bättre och lättare än sparken och miljövänligare än bilen. Presenttips.... min är köpt via en känd bokklubb.
Så nu följer Drasuten mig var jag än går.
För övrigt funderar jag på att stänga bloggen. Här är rätt glest med besökare nu för tiden.

Fastan

 Fastan är inledd. Den startade förra onsdagen  på askonsdagen och pågår i 40 dagar. Firades för min del med en speciell cermoni i domkyrkan i Härnösand. Under fastan avstår man från nånting inte nödvändigtvis mat. Redan tidigare för tre veckor sen "ställde" jag bilen. Skall i möjligaste mån ta mig fram till fots eller via allmänna kommunikationer under våren. Har nu även avstått från kaffe sen förra onsdagen.... svårt men det går. För övrigt är det ju inte helt fel att vara återhållsam över huvudtaget.
 I helgen blir det dock lite fest eftersom en "förlorad" dotter är hemma på besök, mager som en kråka. Hon måste gödas så hon inte försvinner.
Igår festade yngste sonen och jag loss med att inköpa studentkostym och sedan gå ut och äta lunch. Det var en speciell dag eftersom pappa /morfar skulle fyllt 91 om han fått leva. Den yngste han dock aldrig träffa sin morfar tyvärr.
Nu är det dags att gå till bussen snart so long