Trevlig midsommar

    >Trevlig midsommar önskar jag alla läsare....  Här sitter katten beredd om mamma skall iväg typ.....

Nyrenoverat

  Nu börjar det bli klart......  Här har varit en helrenovering av växthuset.  Ny sockel, nya odlingslådor, ny plast , plattor osv. Att maken ramlade ner genom taket på slutet höll på bli en katastrof, men det löste sig  och han fick bara en stor blåtira på låret.

 Myrorna hade ätit upp sockeln, men nu har jag strött granulat som skall hålla dom borta. Tomaterna är i jorden, två kommer från en bloggvän! Gurkorna får vänta och melonerna har eventuellt frusit om fötterna inatt då det var 0-gradigt. I mitten finns vitlök, purjolök, rädisor, persilja, basilika och paprika. Längst in står dillen och salladen.
Här har hänt andra saker ....
Det mest bekymmersamma var att jag efter ett blodtrycksfall, jag sprang upp för snabbt, svimmade och slog mig rejält. Hjärnskakning och uppskuren nos av glasögonen. 12 stygn närmare bestämt. Röllakanmattan hade jag spår av under läppen. Pga hjärnskakningen har jag fått undvika fysisk aktivitet och TV och dator. Hjärnvila helt enkelt. Allt har liksom legat nere och vi har inte ens fått potatisen i jorden än. Men nu så.....
I veckan har man gått på björn med unge där jag i fjol nästan cyklade på en orm. Björn har även siktats på Bodsvedjevägen vid Åberget. Dom kommer närmare och närmare knuten känns det som. Nån dag har man väl en på altanen. Skall ha kameran beredd.

Att bli mamma...

Idag är det 34 år sen den äldsta föddes. En torsdag och med värsta värmeböljan. Vilken lyckodag det var.... känna lukten av henne. Det är stort att bli mamma. Det  har  i och för sig varit lika stort med de andra två som kom sen.

Här har varit bloggpaus ett tag av olika orsaker. Men nu skall det bli bättring.
Växthuset är äntligen klart och det kommer bilder snart.