Nya medarbetare ....

JORDANS MANAGEMENT CENTER

Till Jesus Josefsson
Timmershopen
NASARET

Utvärdering av era nya medarbetare:
Vi tackar för materialet ni sänt oss om de tolv män som ni utvalt att erhålla ledande positioner i er nya organisation. Alla har nu genomgått vårt test och vi har databehandlat resultaten. Dessutom har vi haft enskilda intervjuer med var och en, tillsammans med anlagskonsulent och psykolog.
Vår gemensamma uppfattning är att de flesta har stora brister i sin bakgrund och utbildning. De saknar dessutom totalt talang för den verksamhet ni önskar bedriva. Vi rekomenderar er därför att fortsätta ert sökande efter personer med ledarskapserfarenhet och dokumenterad förmåga.
Simon Petrus är känslomässigt instabil och tempramentsfull. Andeas har inga som helst ledaregenskaper. Sebedaios sönser, Jakob och Johannes sätter sina egan intressen framför grupplojalitetens. Tomas visar en ifrågasättande attityd som lätt kan underminera moralen i gruppen. Vi måste också uppmärksamma er om att Matteus, är på Jerusalems Business Bureaus, svarta lista.  Alfaios son, Jakob och Taaddaios har avgjort radikala åsikter, och båda fick höga värden på den manodepressiva skalan.
Återstår en enda av era kandidater som visar på goda möjligheter. Han har både resurser och förmåga. Ett lysande affärssinne, stor social kompetens med goda förbindelser. Han är motiverad, ambitiös, flexibel med ett nytänkande som kan tillföra mycket nytt. Vi rekomenderar Judas Iskariot som er högra hand.  Alla de andra saknar kompetens.
Vi önskar er framgång i er nya organisation.       
Jordan Management Center 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jodå, R har träffat ditt barnbarn. Vad kul, nu vet jag vem du är.

Postat av: Abdulvanja

Very Good Directory !!! Keep It Up.

2010-01-15 @ 13:02:21
URL: http://abdulvanja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback