Godkänd

Idag får jag utbildningsbeviset.......godkänd och klar. Nu är det bara sista delen kvar nästa helg. Hujedamig ....jag börjar få kalla fötter.
Men idag skall vi ha kul och åka på Höga kusten utflykt.

Sista veckan

 Nu är det sista veckan med gänget. Mina studiekamrater som jag delat många glada skratt med, men också djupa andliga samtal under två år. Filmkvällar och bastukvällar. Promenader och tidigt morgondopp i badhuset innan tjänstgöring i domkyrkan kl 8.00. Känns lite vemodigt men det skall bli skönt att slippa bussresorna.
För en månad sen blommade det så här i Vadstena, men nu har allt exploderat i norrbotten. Växthuset är igång rekordtidigt och sista veckan har det varit snudd på sommar.

Pilgrimsvandring i Vadstena


Hemma igen efter en veckas pilgrimsvandring i Vadstena. Underbara dagar med sommarsol och bara ben. Allting slog ut och mycket blommade. Jag bodde på pilgrimscentrat med mina kamrater och alla andra studenter från övriga institutioner. Många givande samtal, sköna vandringar och en hel del annat. Bla. besök hos Birgittasystrarna där jag fick lyssna både på sjungen och läst tidegärd. Vilken rytm... vilken känsla... otroligt vackert. Stadsvandring en kväll i Vadstenaoch besök på naturreservatet Omberg vid Vättern hann jag med. Har sett min första bokskog, massor av ekar och hav av blommande vit och blå sippor.
På hemvägen hann jag med ett besök hos dotter i Uppsala innan flyget tog mig hem till norr igen. Hemma har det också hänt saker, snön är i stort sett borta och fåglarna har värsta konserten. Jag och lillhäxan har hittat två tussilago på vårt hemliga ställe ....alltid något, och man märker att knopparna är på bristningsgränsen
Fler bilder så småningom