Nyrenoverat

  Nu börjar det bli klart......  Här har varit en helrenovering av växthuset.  Ny sockel, nya odlingslådor, ny plast , plattor osv. Att maken ramlade ner genom taket på slutet höll på bli en katastrof, men det löste sig  och han fick bara en stor blåtira på låret.

 Myrorna hade ätit upp sockeln, men nu har jag strött granulat som skall hålla dom borta. Tomaterna är i jorden, två kommer från en bloggvän! Gurkorna får vänta och melonerna har eventuellt frusit om fötterna inatt då det var 0-gradigt. I mitten finns vitlök, purjolök, rädisor, persilja, basilika och paprika. Längst in står dillen och salladen.
Här har hänt andra saker ....
Det mest bekymmersamma var att jag efter ett blodtrycksfall, jag sprang upp för snabbt, svimmade och slog mig rejält. Hjärnskakning och uppskuren nos av glasögonen. 12 stygn närmare bestämt. Röllakanmattan hade jag spår av under läppen. Pga hjärnskakningen har jag fått undvika fysisk aktivitet och TV och dator. Hjärnvila helt enkelt. Allt har liksom legat nere och vi har inte ens fått potatisen i jorden än. Men nu så.....
I veckan har man gått på björn med unge där jag i fjol nästan cyklade på en orm. Björn har även siktats på Bodsvedjevägen vid Åberget. Dom kommer närmare och närmare knuten känns det som. Nån dag har man väl en på altanen. Skall ha kameran beredd.

Kommentarer
Postat av: Anki

Oj! Det var en rejäl vurpa du gjorde. Har du återhämtat dig något?

Ni får väl ordna någon bloggträff i norra Sverige.

Postat av: Lena

Ojoj! Det där låter ju helt hemskt! Kanske träffs vi i alla fall imorgon i Luleå domkyrka. Själv har jag, utan skador, i alla fall kommit till att rensa blomrabatten idag och haft väldigt njutbart i försommarsolen. :-) vi måste hitta en stund att surra i sommar!

2008-06-14 @ 22:25:40
Postat av: madonna

Ni är alltid välkommna... ta cykeln över björn/orm skogen. Vi tager vad vi haver och trivs... hälsa maken att jag sjungit solo äntligen, på skolans p-fest. Vilken fin dag i domkyrkan. Vi hörs

2008-06-15 @ 19:52:45
URL: http://madonnas.blogg.se/
Postat av: karin

Trevlig Midsommar

Karin

2008-06-18 @ 21:09:47
URL: http://www.mormors. blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback